Bar

Za potpuni hedonizam

Model BAR odličan je izbor za sve one koji žele brzo, moderno rješenje i brzu montažu.
Imate gužvu u lokalu? Bez brige. Uzmite dodatni modul i riješite problem! Dodatnim modulima pretvorite svoj prostor u BAR s dodatnim terasama ili pak RESTORAN! Postavite ili premjestite svoj objekt kada i kako vi to želite. Jednostavno, brzo i sigurno.

Model Element Villas – BAR savršen je izbor kao beach bar za potpuno uživanje u životu, kao ugostiteljski objekt na vodi, skijalištu ili bilo kojoj drugoj lokaciji na kojoj se nalaze vaši gosti.

Ako nemate pristup komunalnoj mreži (struja, voda i kanalizacija), rješenje se krije u sustavu OFF THE GRID – bez dokumenata, dozvola i nepotrebnih gužvi.

Element Villas – BAR – jer vaši gosti zaslužuju najbolje.

01. Vanjski izgled

Klizne staklene stijene i elegantan dizajn modela Element Villas pružaju vašim gostima osjećaj da sjede na terasi iako su u unutrašnjem prostoru. Povećajte prostor dodatnim modulima ovisno o potrebama i osigurajte im mjesto na koje će se rado vratiti.

02. Unutrašnji izgled

Element Villas – BAR dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe svojih gostiju. Dizajnerski namještaj savršeno se nadopunjuje sa zahtjevima modela kako bi se postigla optimalna iskorištenost prostora.
Naša tehnološka rješenja pružaju mogućnost upravljanja grijanjem i hlađenjem, rasvjetom, multimedijom, kao i mnoge druge pogodnosti kako bi se vaši gosti mogli opustiti i uživati u šalici kave ili čaši vrhunskoga vina.

Dimenzije

  • ŠirinaŠirina:3.3 m
  • VisinaVisina:3.24 m
  • DuljinaDuljina:9.3 m

Površine

  • Bruto:30.68 m2
  • Stambena površinaStambena površina:26.74 m2

Dodatne mogućnosti

Zatražite ponudu

Javite nam se putem kontaktnog obrasca i naš će vas tim provesti kroz sve faze realizacije.