House 3.5

Puno više od stambenog prostora

Uz već poznate prednosti modularnih kuća poput cijene, izdržljivosti, energetske učinkovitosti, modernog dizajna i tehnoloških rješenja koje su karakteristične za sve naše modele, prava privlačnost Element Villas Living modularnih objekata leži u brzini izrade i montaže te mogućnosti postavljanja dodatnih elemenata koji ih čine samodostatnim i neovisnim o komunalnim priključcima.

01. Vanjski izgled

Pri stvaranju svakog našeg modela, bez obzira o kojoj se namjeni radilo, inzistiramo na modernim, čistim linijama i eleganciji u arhitekturi i dizajnu. Segmenti koji osiguravaju izdržljivost i praktičnost objekta ne moraju narušavati njegov vizualni dojam, ako znate što radite. A mi znamo! Impresivni eksterijer Element Villas House 3.5 modela čini ga domom koji će plijeniti poglede svih prolaznika.

02. Unutrašnji izgled

Kažu da pri važnim odlukama, poput odabira životnog prostora, srce i razum vode bitku. No ne mora uvijek biti tako. Element Villas ambijenti kreirani su da ispune vaše težnje za elegancijom ali i udobnošću doma, za luksuzom ali i praktičnošću. Estetska privlačnost četiri spavaonice, dvije kupaonice te blagovaonice spojene s kuhinjom i dnevnim boravkom bit će savršena podloga za ostavljanje osobnog dodira, koji će ih učiniti istinski vašim.

Dimenzije

  • ŠirinaŠirina:6.32 m
  • VisinaVisina:3.24 m
  • DuljinaDuljina:14.44 m

Površine

  • Bruto:65.8 m2
  • Stambena površinaStambena površina:55.7 m2

Dodatne mogućnosti

Zatražite ponudu

Javite nam se putem kontaktnog obrasca i naš će vas tim provesti kroz sve faze realizacije.