House 4.0

Dom iz snova koji zaslužujete

Model kojim smo podigli ljestvicu prostranosti i luksuza te stvorili najekskluzivniju

Element Villas Living inačicu idealan je za svaku obitelj. Pruža dovoljno prostora za druženje uz zabavu i smijeh, ali i za odmor i tišinu onih kojima je potreban mir. House 4.0 modularna kuća postat će mjesto vaših najljepših obiteljskih doživljaja. Vrijeme je da dodate novu dimenziju svom životu.

01. Vanjski izgled

Sklad kombinacije forme i funkcije čine vanjštinu House 4.0 modela zadivljujućom. Teško je za povjerovati da objekt ovako otmjenog eksterijera, moderne i profinjene arhitekture, napredne tehnologije te visoke energetske efikasnosti i kvalitete zahtjeva niži iznos ulaganja od objekata tradicionalne gradnje. Dodatan plus je da, zahvaljujući pomnom planiranju, nema nepredviđenih  troškova.

02. Unutrašnji izgled

Suvremeno oblikovani eksterijer skriva jednako atraktivnu vrhunsko opremljenu unutrašnjost, dok su probrani materijali visoke kvalitete zaslužni za atmosferu luksuza. Stvoren da pobudi emociju, maštu i želju za uživanjem, prostor četiri spavaonice, dvije kupaonice, blagovaonice, kuhinje i dnevnog boravka impresionirat će izvrsnošću vas, vaše prijatelje i sve one koje ugostite u svom domu. Neka lagodan život bez kompromisa postane i vaša realnost.

Dimenzije

  • ŠirinaŠirina:11.74 m
  • VisinaVisina:3.24 m
  • DuljinaDuljina:12.83 m

Površine

  • Bruto:71.6 m2
  • Stambena površinaStambena površina:60.8 m2

Dodatne mogućnosti

Zatražite ponudu

Javite nam se putem kontaktnog obrasca i naš će vas tim provesti kroz sve faze realizacije.