Kreativni ured

Ured po mjeri za sve željne inspiracije

Potaknite svoju maštovitost u kreativnom uredu Element Villas i uspješno prevladajte sve izazove koji vam se nađu na putu prema cilju. Uređen prostor povećava osjećaj udobnosti i zadovoljstva, što uvelike utječe na povećanje radnog elana, produktivnosti i kreativnosti. Osmislite svoj idealan ured, a mi ćemo ga provesti u djelo uz modularni ergonomski namještaj po mjeri te druga elegantna uredska rješenja koja će svakodnevni posao pretvoriti u istinski užitak.
Postavite ured na lokaciju koja odgovara vašim željama, a ako bude bilo potrebno, možete ga premjestiti na drugu lokaciju brzo i jednostavno.

Element Villas – KREATIVNI URED – uvijek s vama!

01. Vanjski izgled

Modul Element Villas sastoji se od čelične konstrukcije koja daje dodatnu čvrstoću i (vatro)otpornost svim objektima Element Villas. Moduli su pogodni za postavljanje na gotovo svim lokacijama i prilagođavaju se vašim željama i potrebama.

02. Unutrašnji izgled

Element Villas dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe svojih korisnika. Dizajnerski namještaj savršeno se nadopunjuje sa zahtjevima modela kako bi se postigla optimalna iskorištenost prostora.
Naša tehnološka rješenja pružaju mogućnost upravljanja grijanjem i hlađenjem, rasvjetom, multimedijom, kao i mnoge druge pogodnosti zaslužne za ured iz snova.

Dimenzije

  • ŠirinaŠirina:3.3 m / 3 m
  • VisinaVisina:3.24 m
  • DuljinaDuljina:9.6 m / 6 m

Površine

  • Bruto:49.7 m2
  • Stambena površinaStambena površina:43 m2

Dodatne mogućnosti

Zatražite ponudu

Javite nam se putem kontaktnog obrasca i naš će vas tim provesti kroz sve faze realizacije.