Leisure L

Oaza prostranosti i udobnosti

Čvrsta metalna konstrukcija osigurava dugoročno jamstvo te visokokvalitetnu i preciznu izgradnju otpornu na nepovoljne vanjske utjecaje.Maštate li o prostranom i luksuznom domu za odmor? Vrijeme je da ostvarite svoj san. Leisure L model zamišljen je za nezaboravne trenutke opuštanja cijele obitelji. Ovaj model izrađen je na načelima održive i dugoročne gradnje s fokusom na udobnost i prostranost dnevnog boravka.Čvrsta metalna konstrukcija osigurava dugoročno jamstvo te visokokvalitetnu i preciznu izgradnju otpornu na nepovoljne vanjske utjecaje.

Inovativni modularni dom zamišljen je i dizajniran kao najbrže rješenje odmora iz snova. Vi zaželite želju, a mi ćemo je ostvariti.

01. Vanjski izgled

Zamislite scenariji – volite boraviti na obali mora ili uz jezero, ili čak u brdovitom krajoliku, pored šume i potoka, Element Villas Leisure L model savršeno će se uklopiti u svaki kadar okoline. Ako trenutno maštate o odmoru sami ili u društvu obitelji ili prijatelja, ovaj model će nadmašiti granice vaše mašte. Mi smo ti koji pretvaraju maštu u stvarnost. Privlačnog je izgleda, visokokvalitetne konstrukcije i zidnih obloga uz visoki stupanj energetske učinkovitosti. L model idealan je izbor vašeg doma za odmor i kvalitetnog provođenja vremena.

02. Unutrašnji izgled

Naš najprostraniji Leisure L model oduševljava svojom izvedbom, opremljenošću i fleksibilnošću. Prostor smo maksimalno iskoristili uz optimalnu prirodnu svjetlost koja dopire i pada po unikatnom namještaju u svakoj prostoriji Leisure L modularne kuće. Većih dimenzija te izmijenjenog rasporeda prostorija, ovaj model osigurava funkcionalno, inovativno i luksuzno životno okruženje. Skladno uređen, centralno smješten dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, spavaonica i kupaonica – prostranost je koja odiše toplinom koju zaslužuje svaki dom.

Smještajni kapacitet modela: 4 osobe

Dimenzije

  • ŠirinaŠirina:3.5 m
  • VisinaVisina:2.5 m
  • DuljinaDuljina:12.2 m

Površine

  • Bruto:42.7 m2
  • Stambena površinaStambena površina:32.73 m2

Dodatne mogućnosti

Zatražite ponudu

Javite nam se putem kontaktnog obrasca i naš će vas tim provesti kroz sve faze realizacije.