Leisure M

Vaš topli dnevni boravak okružen pogledom na prirodu

Ukoliko vam pomisao na izgradnju vlastitog doma za odmor izaziva stres, izbjegnite stresne situacije i bezbrižno uživajte dok čekate izgradnju modularnog doma iz snova. Svi smo se imali prilike uvjeriti da snovi postaju stvarnost. Ostvarite svoj san i smjestite svoj dom na lokaciju po vlastitom odabiru jer naši modeli otporni su na sve nepovoljne vanjske utjecaje. Za vas ćemo odabrati visokokvalitetne i učinkovite materijale te time postići visoki stupanj izolacije i ekonomične potrošnje energije.

01. Vanjski izgled

Uz Leisure M model poželjet ćete provoditi više vremena na terasi s obitelji i prijateljima uz čašicu razgovora, nekoj društvenoj igri ili promatranju djece dok bezbrižno trče. Impresivan dizajn eksterijera ovoga modela obećaje vam trenutke za pamćenje. Uživajte dugi niz godina uz zajamčenu kvalitetu i izdržljivost vašeg doma, a kada to poželite, proširite svoj dom brzo i jednostavno s dodatnim modulom. Nemojte svoj život prilagođavati prostoru u kojem živite, neka se prostor prilagodi vama.

02. Unutrašnji izgled

M model zlatna je sredina Leisure modela. Ovaj model planski je osmišljen, izgrađen i uređen za opuštanje i odmor u udobnom i toplom prostoru okruženom prirodom i pogledima za pamćenje. Namještaj i uređenje interijera osmislili su i dizajnirali eksperti, kao i za sve Element Villas modele. Uz M model priuštite sebi potpuni osjećaj doma – opustite se u društvu svojih bližnjih. Sustav “Pametna kuća” omogućuje vam dodatni izvor funkcionalnosti i luksuza. Udoban dnevni boravak otvorenog stila – kuhinja i blagovaonica, spavaonica i kupaonica predstavljaju pomno osmišljen, topao i funkcionalan prostor za sve vaše potrebe.

Smještajni kapacitet modela: 4 osobe

Dimenzije

  • ŠirinaŠirina:3.5 m
  • VisinaVisina:
  • DuljinaDuljina:11.78 m

Površine

  • Bruto:41.23 m2
  • Stambena površinaStambena površina:31.7 m2

Dodatne mogućnosti

Zatražite ponudu

Javite nam se putem kontaktnog obrasca i naš će vas tim provesti kroz sve faze realizacije.