Leisure S

Potpuna udobnost uz visoki stupanj energetske učinkovitosti

Predstavljamo vam moderni, luksuzni i prije svega topao dom za odmor – model Leisure S.

Čvrsta metalna konstrukcija osigurava dugoročno jamstvo te visokokvalitetnu i preciznu izgradnju otpornu na nepovoljne vanjske utjecaje.

Ovaj model predstavlja spoj dobro promišljene iskorištenosti prostora i adaptivnog dizajna te omogućuje potpunu prilagodbu vašim potrebama, željama i mogućnostima.

01. Vanjski izgled

Za izgradnju Leisure S modela smo odabrali visoko kvalitetne i estetski privlačne materijale što budućim vlasnicima jamči dugotrajnost, ali i atraktivan izgled kuće. Uklapa se i stapa s raznim krajolicima, bilo da izaberete priobalno područje ili snježnu idilu – vaš dom će zasjati u punom sjaju, a krajolik se isticati dokle pogled seže.

Kompaktne prilagođene dimenzije omogućit će vam da dom smjestite na savršeno mjesto za vas. Oduzmite si dah pogledom iz toplog doma i trenutkom s voljenom osobom.

02. Unutrašnji izgled

“Iako je nazvan S (Small), ovaj model nipošto nije malen. Naši stručnjaci osmislili su i dizajnirali raspored prostorija s maksimalnom iskorištenošću svakog kvadratnog metra interijera.

Leisure S model odlikuje se visoko kvalitetnim dizajnerskim namještajem i kuhinjom izgrađenoj po mjeri. Možete uživati u svojim omiljenim toplim ili hladnim napitcima tijekom svih godišnjih doba, bilo na terasi ili iz udobnosti modularne kuće. Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom sjedinjen sa spavaonicom i kupaonicom spoj je funkcionalnog i dobro iskorištenog prostora.

Smještajni kapacitet modela: 4 osobe”

Dimenzije

  • ŠirinaŠirina:3.5 m
  • VisinaVisina:2.5 m
  • DuljinaDuljina:9.22 m

Površine

  • Bruto:32.27 m2
  • Stambena površinaStambena površina:22.72 m2

Dodatne mogućnosti

Zatražite ponudu

Javite nam se putem kontaktnog obrasca i naš će vas tim provesti kroz sve faze realizacije.