O nama

Moduli Element Villas rezultat su iskustva, znanja i inovativnosti tvrtki partnera – OSmetal d.o.o., Rechner Architects i Barrage d.o.o.

Za arhitektonsko projektiranje i dizajn modernih, luksuznih modula Element Villas zaslužni su svjetski priznati i nagrađivani arhitekti jednog od vodećih arhitektonskih ureda u regiji – Rechner Architects. Čiste, moderne linije i elegantan dizajn ne čine objekte Element Villas samo vizualno privlačnima, već pridonose funkcionalnosti i iskorištenosti prostora.

Kako bi sve funkcioniralo, a vaš objekt bio siguran, brinu se tvrtke partneri koje svojim klijentima širom svijeta pružaju visokotehnološka rješenja koja su i sastavni dio modula Element Villas. Sigurna i kvalitetna rješenja koja su razvili i testirali stručnjaci navedenih tvrtki jamče efikasnost i visoke standarde koji mogu odgovoriti na sve izazove.

Tvrtke partneri Element Villas jesu tvrtka Barrage d.o.o. i tvrtka OSmetal, poznata po tradiciji izrade čeličnih konstrukcija dužoj od 30 godina. Višegodišnje iskustvo u razvoju, izgradnji i puštanju u rad podatkovnih centara te razvoja aplikativnih rješenja čine ove tvrtke pravim partnerom za izradu visokotehnoloških rješenja koja vaš život i poslovanje čine lakšim.

“Visokotehnološka rješenja koja čine vaš život i poslovanje lakšim”

Razvojna tvrtka Barrage, s više od 90 djelatnika i 15+ godina iskustva u web razvoju i razvoju distribuirane glavne knjige (engl. distributed ledger technology), orijentirana je na kvalitetu svojih usluga koje su prepoznali klijenti širom svijeta. Najčešća vrsta tehnologije distribuirane glavne knjige zove se lanac blokova, poznatije pod nazivom blockchain, i predstavlja najsigurniju mrežu koja pouzdano štiti vaš životni i radni prostor i podatke.

Osim toga, 40 kvalificiranih djelatnika i inženjera tvrtke OSmetal više od 30 godina uspješno radi na proizvodnji metalnih konstrukcija i njezinih dijelova. Stalna ulaganja u poboljšanje efikasnosti rezultirala su uvođenjem certifikata ISO 9001, EN 1090, EN 3834 i stotinama zadovoljnih klijenata.