O objektima Element Villas

Modularni Element Villas objekti pružaju vam novu viziju i dimenziju života i rada te se u potpunosti prilagođavaju vašim potrebama, bez obzira na namjenu.

Prednosti mobilnih modularnih objekata Element Villas u odnosu na konvencionalnu gradnju:

 • minimalistički pristup izgradnji i uređenju objekata Element Villas zahtijeva značajno manju količinu materijala od konvencionalnih zgrada, što omogućava povoljniju proizvodnju
 • mobilnost modularnih objekata Element Villas omogućava brzu, jednostavnu i ekonomičnu instalaciju s minimalnim utjecajem na gradilište i okoliš, što je često nemoguće postići u izgradnji tradicionalnih domova
 • energetska učinkovitost i ekološki prihvatljivi materijali korišteni u izgradnji objekata čine Element Villas savršenim izborom za suvremen način života s minimalnim troškovima 
 • modularan pristup gradnji omogućava naknadno postavljanje životnog i/ili radnog prostora, a sve u skladu s vašim željama i potrebama
 • ako ste vlasnik modularne kuće Element Villas, zemljište nije nužno kupovati – možete ga i unajmiti
 • potpuno prilagođavanje potrebama kupca: resortovi, vile, restorani, barovi, gradilišta, farme, plaže, skijališta, kampovi ili plutajući kampovi na jezerima – s modularnim objektima Element Villas možete sve

"Modularni Element Villas objekti pružaju vam novu viziju i dimenziju života i rada te se u potpunosti prilagođavaju vašim potrebama, bez obzira na namjenu."

Snažnija konstrukcija

Čelična konstrukcija modularne kuće ima više prednosti u odnosu na tradicionalnu građevinu. To je prije svega trajnost objekta koji ne samo da moraju zadovoljavati projektne zahtjeve, već i izdržati prijevozna opterećenja. Kvalitetna čelična konstrukcija osigurava (vatro)otpornost, a materijali anorganskoga podrijetla sprječavaju iskrivljenja, napuknuća i lomove, kao i emitiranje plinova i para.

Kraće vrijeme izgradnje

Modularni objekti proizvode se u tvornici. Automatizacija i standardizirani postupak proizvodnje omogućavaju brzo i jednostavno stvaranje objekta koji se zatim slaže upravo onako kako ste vi to zamislili. Uz sve ostale prednosti, montaža objekta traje tek nekoliko dana.

Izuzetna kvaliteta

Modularni objekti razrađeni su do najsitnijeg detalja. Dizajnerski namještaj, vrhunska tehnologija, kuhinje po mjeri i energetska učinkovitost samo su neke od značajki kuća Element Villas. Budite sigurni da će vaš objekt zadovoljiti najviše standarde kvalitete i odgovoriti na sve izazove.

Brzina implementacije

Smanjite troškove! Kraće vrijeme ulaganja znači i manje izdatke. Bilo da želite što prije useliti u novi dom ili krenuti s najmom prostora, brzina izrade i montaže modularnih objekata omogućava vam brži povratak investicije.

Cijena

Jedna od svakako najvažnijih prednosti modularnih kuća u odnosu na tradicionalne jest cijena. Zahvaljujući pomnom planiranju, nema nepredviđenih troškova. Odmah po odabiru željenoga modula točno znate što ćete dobiti i koliko ćete platiti.

HI-TECH Element Villas

Gotovo svi električni uređaji povezani su bežičnim pametnim sustavom i mogu se kontrolirati putem mobilnog telefona ili tableta. Posebna oprema uključuje: kamere, senzor pokreta, senzor temperature, otvoreni prozor / senzor prozora, protuprovalni sustav, mjerenje potrošnje električne energije, detektor dima i sl. Neke od značajki sustava su:
 • upravljanje LED rasvjetom
 • upravljanje multimedijom
 • mjerenje potrošnje energije
 • povezivanje osjetnika dnevne svjetlosti, temperature i vlage
 • mogućnost naknadne instalacije cijeloga sustava
 • bez dodatnih ožičenja – svi dijelovi rade bežično
 • pristup pametnom domu izravno s mobilnog telefona ili tableta

Pogledajte naše proizvode