Tehnološka rješenja koja nudimo nastala su kroz razvoj naših modula. Godine usavršavanja u području inženjeringa i tehničkoga savjetovanja jamče efikasnost, kvalitetu i sigurnost naših proizvoda i usluga. Naša tehnologija dostupna je i samostalno, neovisno o objektima Element Villas.

Obratite nam se s povjerenjem, iskoristite prednosti umjetne inteligencije i olakšajte si svakodnevno poslovanje!


Upravljanje i nadzor

Samoodrživa kuća - Off The Grid

Odvodnja i kanalizacija

Uređaj za pročišćavanje postavite u zemlju i riješite problem kanalizacije

Električna energija

Fotonaponski paneli – samostalan sustav za korištenje električne energije
Baterije za pohranu električne energije

Pitka voda (kišnica)

Spremnik za kišnicu postavite u zemlju i bezbrižno koristite vodu

Integracija objekata Element Villas na razne servise

  • Integracija na servise Booking i AirBNB te mrežnu stranicu, odnosno bilo koji servis za booking – vaš objekt Element Villas sam zna kada je slobodan, a kada ne.
  • Ako je korisnik izvršio uplatu boravka, omogućava se ulazak u kućicu. Ako korisnik nije izvršio uplatu, može to učiniti putem aplikacije Element Villas na svom pametnom uređaju.
  • Ako jedan od senzora javi da neki od uređaja ili sustava ne radi (klima/perilica/voda/štednjak/struja), sustav šalje obavijest serviseru koji nakon toga odlazi u objekt u koji može samostalno ući (u određenom vremenu) i popraviti problem.
  • Smanjenje potrošnje uz pomoć automatskog uključivanja, odnosno isključivanja klima uređaja, svjetla, štednjaka te drugih uređaja i sustava.
  • Ako je objekt bio u najmu i potrebno je očistiti prostor te ga pripremiti za nove goste, na aplikaciju će doći obavijest te će objekt u dogovorenom roku biti spreman za nove goste. Nakon što čišćenje završi, radi se obračun vremena obavljanoga posla. Naravno, osoba koja obavlja usluge čišćenja može ući u objekt pristupom putem mobilne aplikacije samo u periodu kada joj je omogućen pristup.

Blockchain Internet of Things – za vašu potpunu sigurnost

Internet stvari (engl. Internet of Things – IoT) podrazumijevaju integraciju i povezivanje uređaja putem interneta. Ugrađeni senzori omogućavaju bežičnu komunikaciju s uređajima te njihovu kontrolu i praćenje.

Blockchain ledger, kao i u svim slučajevima, pruža sigurnost sustavu IoT. Svi moduli Element Villas koriste ovu tehnologiju kako bi omogućili sigurno i besprijekorno funkcioniranje uređaja i sustava.

Primjene sustava Blockchain Internet of Things

Pametni uređaji – Pametni uređaji povezani na internet omogućavaju vam više kontrole i pristup većoj količini informacija.

Senzori – Tehnologija blockchain sprema, upravlja, štiti i prebacuje sve informacije koje senzori prikupljaju.

 

"Visokotehnološka rješenja koja čine vaš život i poslovanje lakšim"

Javite nam se putem kontaktnog obrasca i naš će vas tim provesti kroz sve faze realizacije.