The View

Luksuz kreiran za potpuno uživanje

U potrazi ste za stalnim domom ili mjestom za bijeg od užurbane svakodnevice i ne pristajete na kompromise kada se radi o udobnosti?

Vaša potraga je završila – predstavljamo vam Element Villas THE VIEW. Elegantan i moderan,  briše granicu između unutrašnjeg i vanjskog prostora. Na vama je samo da uživate.

U potrazi ste za stalnim domom ili mjestom za bijeg od užurbane svakodnevice i ne pristajete na kompromise kada se radi o udobnosti?

 
Vaša potraga je završila – predstavljamo vam Element Villas THE VIEW. Elegantan i moderan,  briše granicu između unutrašnjeg i vanjskog prostora. Na vama je samo da uživate.

01. Vanjski izgled

The View se odlikuje estetikom koja će oplemeniti svaku lokaciju, dok smo se kvalitetnom gradnjom i korištenjem materijala anorganskoga podrijetla pobrinuli za dugovječnost objekta. Briga o vanjskim uvjeti okoliša postala je prošlost.

02. Unutrašnji izgled

Svatko želi živjeti svoj najbolji život a taj život uključuje i dom ispunjen toplinom, sigurnošću, jednostavnošću i ugodom. Dizajnerski namještaj, kuhinje po mjeri, bežični pametni sustav za kontroliranje električnih uređaja samo su neke  od značajki nastalih kao odgovor na želje naših kupaca. Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, spavaonica i kupaonica – optimalno iskorišten prostor za vaše iskustvo iz snova! 

Smještajni kapacitet modela: 4 osoba

Dimenzije

  • ŠirinaŠirina:3.3 m
  • VisinaVisina: 3.24 m
  • DuljinaDuljina:9.6 m

Površine

  • Bruto:31.68 m2
  • Stambena površinaStambena površina:26.74 m2

Dodatne mogućnosti

Zatražite ponudu

Javite nam se putem kontaktnog obrasca i naš će vas tim provesti kroz sve faze realizacije.